Ga naar de inhoud

Voor jou

Je kunt praten over wat er in het verleden is gebeurd of wat je in de toekomst zou willen bereiken (doelen en oplossingsgericht denken en handelen). Mijn ervaring is dat het leven bepaalt wat in het hier en nu mag en kan transformeren. Via lichaamsgericht werk kun je situaties, die in het hier en nu aandacht vragen, ervaringsgericht inbrengen. Soms heb je letterlijk even lichaamsgerichte ’therapie’ nodig om ruimte te krijgen om lichaamsgericht te kunnen werken en processen aan te gaan. Dit kan ik goed begeleiden en aansturen. Individueel alsook in groepsvorm.

Zowel het leven zelf als gevolgde opleidingen hebben mij op dit punt gebracht.
Lees hierover op de pagina ‘Over mij – Helma‘ of bekijk mijn CV.

Ik ben een paramedisch natuurgeneeskundig therapeute omdat ik diverse werkvormen combineer. Ik heb als psychosomatische fysiotherapeute 31 jaar gewerkt in het Bravis Ziekenhuis, op de afdeling revalidatie. Mijn speerpunt was daar de patiënt met chronische pijn. Behandeling: Individueel alsook in groepen.

Jij bent voor mij een cliënt. Daar kies ik bewust voor. Als patiënt mag je verwachten dat er voor jou de juiste behandeling wordt gekozen. Als cliënt mag je dat ook verwachten, alleen neem jij nu een veel centrale plaats in.

Inzicht geven, bewustwording en het lichaam als uitgangspunt nemen staat voor mij centraal.
En ik stuur jou dus aan in het nemen en dragen van eigen verantwoordelijkheid.
Jij mag het zelf doen … in het proces van samen op weg zijn.

Video met uitleg