Ga naar de inhoud

SiVAS Posldiagnostiek

Wie mij volgt weet dat ik het lichaam zie als een spiegel. Een spiegel die toont wat zich innerlijk afspeelt. Een samenspel tussen lichamelijke, emotionele en mentale processen.

Wat wil dit lichaam spiegelen?

Dat kan een zoektocht zijn. Vooral wanneer een lichamelijke klacht chronisch is geworden. Dit is trauma, wat in het autonome zenuwstelsel ligt ‘bevroren’ en vraagt om te mogen ontwinden (ontdooien).

De SiVAS Polsdiagnostiek is voor onderzoek en behandeling een fascinerende methode.
 

Aan de hand van de polsslag kan ik de oorzaken van verstoringen opsporen.
De polsslag, aangestuurd door het autonome zenuwstelsel, geeft een bepaalde reflex op een aangeboden signaal / prikkel.
 

Deze methode ondersteunt mij enorm in het scheppen van duidelijkheid. Het is jouw autonoom zenuwstelsel die aangeeft waar jij het meest ondersteuning nodig hebt. En het kan ook duidelijk maken waarom therapieën niet (kunnen) aanslaan.

Kom je bij mij voor behandeling, dan zal ik je polsen!

Het is niet verplicht om de druppeltjes, die herstel brengen, te gaan innemen. Ik zal je echter wel uitleggen waarom het belangrijk is.

PSje: Door omstandigheden is een module van de opleiding verplaatst naar 2025. Daarom loopt mijn opleiding vertraging op. In november ga ik verder met nog andere 2 modules. Daarom pols ik daar waar nodig nog wel, maar heb ik de behandeling via deze weg even op hold gezet.