DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Ervaringen … – DE KERN boz

Ervaringen …

NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELING

Dank je wel. Zo fijn dat je het allemaal weer hebt laten stromen. Hierdoor komen weer mooie, nieuwe en verhelderende processen op gang! Ik ben ook belangrijk. Bedankt!
C. v. T.

&

Nadat ik jaren gelopen heb met pijnklachten en diverse therapieën gevolgd had ben ik anderhalf jaar geleden bij Helma terecht gekomen.
Helma luistert naar je klachten en stelt dan een behandelplan voor, waar zij ook aandacht heeft voor je innerlijk, want pijnklachten beginnen vaak als waarschuwing dat je ook innerlijk niet op het goede spoor zit, zo heeft zij mij geleerd dat je lichaam je terugfluit als je teveel hooi op je vork neemt.

Een geweldig lief eerlijk mens dankzij haar ben ik nu op de goede weg.

Dank je wel Helma

Donja van Broekhoven

&

Ik heb chronische nekklachten met uitstraling naar arm en hand. Sinds 2 jaar kom ik bij Helma van De Kern boz. Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen.  Ze luistert naar je verhaal en weet de gevoelige plekken te raken. Afhankelijk van wat ik haar vertel, bepaalt zij wat voor behandeling ik nodig heb. En dat vind ik erg prettig. Helma is een heel warm en betrokken persoon, die zeer deskundig te werk gaat. Zij weet mijn lichaam en geest steeds weer in balans te krijgen, waardoor ik er weer weken tegen kan.  Ik beveel haar dan ook heel graag aan!
Bets Kuijpers

&

Een luisterend oor, goede adviezen en een goede behandeling, de kern ! Ik ben er blij mee en kom er graag.
Marijke Raadgever

&

Helma is een schat van een vrouw, die de vinger feilloos op de gevoelige plek weet te leggen. Ze gaat moeilijkheden en confrontaties niet uit de weg en blijft daarin uiterst zachtaardig. Ze heeft zichzelf heel breed ontwikkeld en kan daardoor goed schakelen tussen verschillende complementaire geneeswijzen. Daarbij verwijst ze – als dat nodig is – ook door naar andere disciplines. Dat is pas echt onzelfzuchtig en integer. De Kernboz is echt een aanrader voor iedereen die ook buiten de reguliere zorg op zoek is naar gezondheid en geluk.
Maarten de Graaf

ZIJN!

ZIJN is voor mij een maandelijks uitje, naar de Kern, naar meZELF. Verstilling, in verbinding met de anderen, met de bron, samen ZIJN. Soms confronterend, soms puur genieten. Waar ik altijd weer naar uitkijk.
Corien

CURSUS ‘Vanuit je kern moeieloos jeZelf zijn’

Deze cursus is een must voor iedereen die verstrikt raken in moeilijke gedachten of herinneringen, een strijdt met pijnlijke gevoelens en sensaties, en in het verleden of in de toekomst leven. Dingen doen die het leven op de lange termijn beperken of verslechteren. Helma leert je nieuwe vaardigheden aan om tot volledige bloei te komen waardoor je een gelukkiger en gezonder mens wordt. Dus : DOEN!
Susanne M.

&

Deelname aan moeiteloos jezelf zijn bij Kern betekende voor mij nieuwe inzichten opdoen, horizonverbreding. Dat is altijd al een avontuur; om vanuit andere invalshoeken iets te leren overzien. Met deze nieuwe inzichten kan ik balans beter herstellen in mijzelf en bijgevolg ook bij de mensen die mijn pad kruisen.

De timing van de training was misschien wat ongelegen  voor mij omdat ik zelf  temidden van serieuze  levensuitdagingen stond. De psychische belasting  vanuit  familiale kring was zwaar echter heb ik de kans gekregen en ontvangen om mijn kwetsbaarheid  in deze fase te tonen. Het delen van mijn ervaringen in alle openheid werd gedragen; gedeeld en geheeld .Hoewel de levensuitdagingen er nog zijn, kan ik een keuze maken…. : de neerwaartse of de opwaartse spiraal volgen.

…beter weten is beter handelen 

Belangrijk onderdeel van de training gaat over de uitnodiging om anders te leren om gaan met emoties.  Emoties leren herkennen op hun diepergelegen boodschap welke essentieel is voor jouw welzijn.  Balans herstellen door je denken durven los te laten. Loskomen van het verhaal. Dit vraagt  om bewustwording en oefening. Feeling is real en niet je denken. 

Ik vat de inhoud van de training graag samen met de woorden van W.J. Bryant:
Het lot is geen kwestie van geluk, maar een kwestie van keuze. Het is niet iets dat je moet afwachten maar iets waaraan je moet werken. W.J. Bryant

Ik weet niet met welke woorden ik mijn grote dankbaarheid kan uiten.

Genade,
Yvette

&

Ik heb deze cursus: vanuit de kern moeiteloos jezelf zijn als heel intens en bijzonder ervaren.Het was een mooie reis met een prachtige warme groep powervrouwen.
Hierdoor voelde ik me zo vertrouwd en veilig dat ik echt mezelf kon zijn en mijn verhaal kon vertellen en zo stappen kon zetten in mijn proces.
Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf, en heeft me ogen doen openen, wie ik ben en waarom ik de dingen doe die ik doe, denk en voel.
En het belangrijkste: het is helemaal oké als ik gewoon mezelf ben!
Dank jullie wel dames dat ik naar jullie verhalen mocht luisteren, en dat jullie naar mijn verhaal wilde luisteren, jullie zitten in mijn hart ♥!
Marloes Franken


BIJ- EN NASCHOLINGEN

Dank je wel Helma en Maureen,
Wat was het allemaal weer keurig door jullie verzorgd. Dat maakt het altijd zo heerlijk ontspannen om via jullie een bijscholing te doen.
Een dikke knuffel…
A v D

&

Bedankt nog voor de organisatie van de bijscholing gisteren. Was een leuke en leerzame dag!
T. L.

&

Dank jullie wel Helma en Maureen. Het was wederom zeer goed georganiseerd.
S. M.

&

Het was een fantastische docent vandaag!
H. T.

&

Zeer bedankt voor een leuke en leerzame dag. We zijn bijzonder in onze nopjes met jullie als organisatoren van deze en andere opties om na te scholen. Het programma is zeer breed en erg interessant, voor ons precies de verbreding en vernieuwing die we al een tijdje zochten. We zullen er dankbaar gebruik van maken als het past in de agenda.
R. van O.