Ga naar de inhoud

Ervaringen …

NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELING

Dank je wel. Zo fijn dat je het allemaal weer hebt laten stromen. Hierdoor komen weer mooie, nieuwe en verhelderende processen op gang! Ik ben ook belangrijk. Bedankt!
C. v. T.

&

Nadat ik jaren gelopen heb met pijnklachten en diverse therapieën gevolgd had ben ik anderhalf jaar geleden bij Helma terecht gekomen.
Helma luistert naar je klachten en stelt dan een behandelplan voor, waar zij ook aandacht heeft voor je innerlijk, want pijnklachten beginnen vaak als waarschuwing dat je ook innerlijk niet op het goede spoor zit, zo heeft zij mij geleerd dat je lichaam je terugfluit als je teveel hooi op je vork neemt.

Een geweldig lief eerlijk mens dankzij haar ben ik nu op de goede weg.

Dank je wel Helma

Donja van Broekhoven

&

Ik heb chronische nekklachten met uitstraling naar arm en hand. Sinds 2 jaar kom ik bij Helma van De Kern boz. Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen.  Ze luistert naar je verhaal en weet de gevoelige plekken te raken. Afhankelijk van wat ik haar vertel, bepaalt zij wat voor behandeling ik nodig heb. En dat vind ik erg prettig. Helma is een heel warm en betrokken persoon, die zeer deskundig te werk gaat. Zij weet mijn lichaam en geest steeds weer in balans te krijgen, waardoor ik er weer weken tegen kan.  Ik beveel haar dan ook heel graag aan!
Bets Kuijpers

&

Een luisterend oor, goede adviezen en een goede behandeling, de kern ! Ik ben er blij mee en kom er graag.
Marijke Raadgever

&

Helma is een schat van een vrouw, die de vinger feilloos op de gevoelige plek weet te leggen. Ze gaat moeilijkheden en confrontaties niet uit de weg en blijft daarin uiterst zachtaardig. Ze heeft zichzelf heel breed ontwikkeld en kan daardoor goed schakelen tussen verschillende complementaire geneeswijzen. Daarbij verwijst ze – als dat nodig is – ook door naar andere disciplines. Dat is pas echt onzelfzuchtig en integer. De Kernboz is echt een aanrader voor iedereen die ook buiten de reguliere zorg op zoek is naar gezondheid en geluk.
Maarten de Graaf

ZIJN!

ZIJN is voor mij een maandelijks uitje, naar de Kern, naar meZELF. Verstilling, in verbinding met de anderen, met de bron, samen ZIJN. Soms confronterend, soms puur genieten. Waar ik altijd weer naar uitkijk.
Corien