Ga naar de inhoud

HARTverbinding (begeleidingsprogramma)


Liefdevolle aandacht voor jezelf en voor elkaar!


Heb jij chronische klachten? Wil je nu eindelijk eens begrijpen waarom je ze hebt? Wil je weten wat je er aan kan doen? Hoe?

Dan is HARTverbinding een begeleidingsprogramma waar jij je thuis zult voelen. Deze wordt in DE KERN boz gegeven.


HARTverbinding is ontstaan vanuit alle ervaringen die ik op mijn persoonlijke weg heb opgedaan.
Ik ben zelf ervaringsdeskundige in het hebben van chronische klachten. Zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal. Niet voor niets dat ik psychosomatische fysiotherapeut ben geworden. En al mijn opleidingen, bij- en nascholingen gericht zijn op het vinden van antwoorden.
Antwoorden zoekend op vragen zoals ‘Waarom heb ik dit?’, ‘Hoe kan ik herstellen?’, ‘Waarom wordt het alleen maar erger?’, etcetera.

Ik heb antwoorden gevonden. En zeker in het begrijpen van het autonome zenuwstel, de polyvagale theorie … en wat de invloed van (ontwikkelings)trauma is op het wel of niet kunnen herstellen van chronische klachten.
Je zal hoofd-wijsheid zo’n 40 cm lager in verbinding mogen brengen met je hart! Zo kom je bij het herstellen van lichaams-wijsheid!


Om HARTverbinding te kunnen volgen word je uitgenodigd om de online training van Jan Bommerez te volgen. Zeer waardevol. Een training die je individueel in je eigen tempo volgt. Door de online training Jeugdtrauma van Jan Bommerez leer je de taal en begrippen, nodig voor HARTverbinding, te begrijpen.

Wanneer je de training wilt kopen en je gebruikt de code DEKERN50, dan krijg je €50,00 korting!


HARTverbinding, geeft je de ruimte voor vragen. En indien nodig ondersteuning bij de oefeningen of een behandeling op de behandeltafel. Het is goed om daar bewust een keuze voor te maken. Dan kan je met mij een traject van 4 bijeenkomsten ingaan. Met tussenpose van 2-4 weken.