DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Vanuit je kern moeiteloos jeZelf zijn – collega – DE KERN boz

Vanuit je kern moeiteloos jeZelf zijn – collega

De cursus die is omgezet naar een digitale vorm.

Datum: 2020 of 2021
Docent: Helma Grimminck
Max deelnemers: onbeperkt
Prijs: € 360,00 – 45% i.v.m. Corona = € 198,00


Opmerking:
De meeste collega’s hebben in totaal 10 studiepunten per jaar nodig:

(Lees de algemene informatie van de VBAG website – 2020-11-05)Je hebt niet voor niets op deze link geklikt!

Stel jij jezelf wel eens de vraag: “Het moet toch anders kunnen?!”

Ik heb mijzelf deze vraag heel vaak gesteld. En eerlijk gezegd, nu nog steeds. Alleen is de emotionele lading, die deze vraag in zich meedraagt, nu minder of helemaal niet aanwezig.

Hoe ik dat gedaan heb? ‘Gewoon’, met vallen en opstaan. En het besef ervaren dat er iets in mij wilde blijven liggen en er ook iets in mij wilde opstaan. Het ene iets is blijkbaar niet hetzelfde als de andere iets. En dat andere iets in mij maakte altijd een zoekende nieuwsgierigheid in mij los. Een zoekende nieuwsgierigheid die mij via diverse wegen inzichten bracht. Mij uitnodigde om deze inzichten ook te gaan leven. Stap voor stap.

Het ene iets is mijn ego, het andere iets mijn ziel (bezieling). En er zijn heel wat noodkreten nodig geweest om bij de bezieling uit te komen. De noodkreten hebben mij aangezet om ruimte te leren maken, om vrijheid te scheppen. Ruimte en vrijheid tussen iedere binnenkomende prikkel en mijn reactie daarop. In deze ruimte ervaar ik mijn vrijheid om te kiezen. En dat wat ik ook kies, het oké is. Mijn bewustzijn zit er op.

Om in die ruimte van vrijheid te komen heb je hulpmiddelen nodig. Deze cursus wil jou een aantal hulpmiddelen geven.

Op dit moment jubelt mijn hart en wil ik dat deze cursus zoveel mogelijk mensen bereikt. Omdat deze cursus echt een bijdrage kan leveren en een aanzet kan zijn om jouw leven meer te bezielen. Daarom een behoorlijke korting om het ook financieel toegankelijker te maken.

En voor jou collega kan deze cursus, naast jouw eigen zoektocht naar bezieling, tools aanreiken. Tools voor de manier waarop je over je cliënt denkt, naar je cliënt handelt en over je cliënt voelt. Tegelijkertijd ook tools die je therapeutisch als hulpmiddel kunt inzetten.

De cursus, voor jou als collega, is uitgebreider dan die voor de cliënt. Daarnaast zijn er een 4-tal korte evaluatiemomenten. Daardoor kan je deze cursus gebruiken voor studiepunten.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Klik op deze link.

En wil je graag aan deze cursus beginnen? Stuur dan een email naar info@dekernboz.nl.