DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Reiki derde graad (Shinpiden) – DE KERN boz

Reiki derde graad (Shinpiden)

Je begrijpt dat jij het bent die de verantwoordelijkheid draagt voor je eigen leven. Dat het aan jou is om in het moment van NU te leven en om in dit moment van NU te ZIJN.
Begrijpen is de eerste stap, maar je hebt meerdere stappen en ervaringen nodig om ook zo te handelen.

De stap van REIKI MASTER ondersteunt je in de weg tot verdere spirituele groei. Het zorgt er voor dat je op een steeds hoger niveau wordt getild en dat je wordt gesteund en gedragen tijdens de meerdere stappen en ervaringen.

REIKI MASTER betekent dat je de inwijding van het vierde Reiki-symbool, het lichtsymbool, krijgt aangereikt. De stap van REIKI MASTER doe je in eerste instantie voor jezelf, voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kan je zelf zorg gaan dragen voor het geven van cursussen.

Jouw spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei is een alsmaar doorgaand proces. Je bent als MASTER niet beter of wijzer, of meer verlicht dan een ander. De meester is de leerling en de leerling is de meester. In het Licht zal bescheidenheid zijn weg vinden.

Je weet zelf wanneer je er aan toe bent om deze stap te zetten. Er is een eenheidservaring van het lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele.
Laat het ons weten … en wij gaan samen met jou op weg.

Die weg is voor iedereen verschillend.
Als de tijd daar is, wordt er een datum gepland waarop de inwijding plaatsvindt en de omstandigheden bepalen of dit individueel of met meerderen is.