DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Overdrachtelijke betekenis van lichamelijke klachten … – DE KERN boz

Overdrachtelijke betekenis van lichamelijke klachten …

De meeste collega’s hebben in totaal 10 studiepunten per jaar nodig:

(Lees de algemene informatie van de VBAG website – 2020-11-05)

Jouw lichaam is jouw vervoersmiddel. En de voeding voor jouw vervoersmiddel is jouw bezieling. Word je bezieling geblokkeerd, dan komen er haperingen in jouw vervoersmiddel. Die haperingen merk je lichamelijk, mentaal (geestelijk) en emotioneel. Jouw voertuig  bestaat uit samenwerkende delen. Het een kan niet zonder het ander.

Ik heb een naslagwerk gemaakt. Een samenvoeging van voor mij belangrijke stukken. Stukken waar ik keer op keer naar verlang om terug te pakken. Dat was iedere keer een zoektocht. Waar heb ik het opgeborgen?

Dit naslagwerkje is in het oneindige aan te vullen. Nogmaals, voor nu zijn dit mijn terugzoekstukken. Stukken waar ik iedere keer weer even de onderlinge relaties kan terugvinden over het waarom het lichaam signalen gaat lichaam. Ik wil dit met je delen voor een gunstige prijs. Maar ik kan mij voorstellen dat je eerst een indruk wilt krijgen.
Klik hieronder … dan wordt je via Laposta bij de link (zonder consequenties).