DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Mireille Lammens – Weerbaarheid en haptotherapie: kom maar (voor jezelf) op! 2 – DE KERN boz

Mireille Lammens – Weerbaarheid en haptotherapie: kom maar (voor jezelf) op! 2

Wie is Mireille Lammens?
Behalve haptotherapeut ben ik judoleraar, aiki-jutsuleraar en weerbaarheidstrainer. Ik begeleid kinderen, jongeren en volwassenen bij wie dit thema een grote rol speelt in mijn praktijk, maar ook op locaties zoals scholen en zorginstellingen. Ik werk met jongeren / jong volwassenen met een verstandelijke beperking en daarbij behorende gedragsproblematiek, die zich vaak uit in agressief gedrag of het juist helemaal niet weerbaar zijn.

Het voelbaar maken in het lijf door gebruik te maken van haptonomie en daarbij ondersteund te worden door de principes uit vechtsporten zoals judo en aikido, zorgt voor een unieke maar succesvolle aanpak.
Ik wil je graag mee nemen in mijn wereld en je tijdens deze actieve dag laten ervaren wat de toevoeging van deze principes kan beteken voor jouw dagelijkse praktijk.

Website Mireille Lammens