DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Karin Van Baelen – Zielsoorzaken van ziekte – DE KERN boz

Karin Van Baelen – Zielsoorzaken van ziekteEen 3-daagse cursus

Datum: zaterdag/zondag 25-26 januari en zaterdag 1 februari 2020
Docent: Karin Van Baelen
Max deelnemers: 30
Prijs: € 330,00

Opmerking: GEACCREDITEERD door de VBAG; vakinhoudelijk – 6 dagdelen = 6 studiepunten.

Om zeker te zijn van deelname moet je je vóór uiterlijk 1 december opgeven!
Dat kan dus vanaf nu …


Biologische zin van ziekte: Ziekte als ‘Zinvol Biologisch Speciaalprogramma’
Elke ziekte wordt veroorzaakt door een schokkende gebeurtenis. Dit heeft Dr. Hamer aangetoond in zijn levenswerk, wat hij gebundeld heeft in 5 biologische natuurwetten. Een onverwachte stressvolle gebeurtenis of schok, activeert een Zinvol Biologisch Speciaalprogramma (ZBS).

Elke ziekte verloopt in 2 fasen, op voorwaarde dat het veroorzakende conflict oplost. Wanneer conflicten niet oplossen, blijven ze ‘hangen’. Dan spreken we over een chronische ziekte. Over het werk van Dr. Hamer heeft Karin het boek Zielsoorzaken van Ziekte van Björn Eybl vertaald. Dit is een uitgebreid naslagwerk over de meest voorkomende ziektebeelden, bekeken vanuit de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer.

Lees de uitgebreide omschrijving op de website van Karin.
En/of download hier de brochure.

Wat Karin zelf aangeeft over de 3-daagse cursus:
“De 2 eerste dagen zijn vooral informatief.
De biologische natuurwetten van Dr. Hamer worden uitvoerig belicht en na deze 2 dagen hebben de deelnemers kennis van hoe een trauma of schok een biologisch overlevingsprogramma in werking zet en hoe ziekte bepaalde wetmatigheden volgt.
De 3e dag is een meer praktijkgerichte dag waar deelnemers zelf vragen kunnen stellen rond ziektebeelden en hun achterliggende thema’s.
We werken met het boek Zielsoorzaken van ziekte (wat ik vertaald heb), wat een praktisch naslagwerk is met de meest voorkomende ziektebeelden, bekeken vanuit de biologische natuurwetten.
Nog even vermelden dat ik tijdens de 3-daagse tussenin ook enkele demonstraties geef hoe je een conflict kan oplossen met EFT (Emotional Freedom Techniques). Want die vraag rijst meestal ook: we weten nou wat iemand ziek maakt, maar hoe los je het op?”