DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Info voor collegae – DE KERN boz

Info voor collegae

Tijdens de visitaties voor de beroepsvereniging VBAG kwamen ook de komen bij- en nascholingen ter sprake. De lange afstanden, die vaak voor deze scholingen gemaakt moeten worden, werden vaak aangehaald. Hoe fijn het zou zijn als …

DE KERN boz organiseert daarom geaccrediteerde (*) bij- en nascholingen voor collega’s. In het menu hiernaast staan de aangeboden bij- en nascholingen op datum, van boven naar beneden, op een rij.
Laat je je opnemen in het ledenbestand, dan ontvang je de informatie over de bij- en nascholingen ook per mail middels een nieuwsbrief. Doe dit via aanmelden nieuwsbrief DE KERN BOZ – COLLEGA

Een aantal accreditatie vragen wij zelf bij de VBAG aan. Ben je geen VBAG-er, informeer dan bij jouw eigen beroepsvereniging of zij daarvoor hun akkoord geven.
En zo kan het zijn dat de accreditaties worden geregeld door de docenten zelf. Bijvoorbeeld via de KTNO.

Lestijden: 10.00 – 17.00/17.30 uur; welkom vanaf 9.30 uur (afwijkingen worden specifiek aangegeven).
Locatie: Bergen op Zoom. Waar wordt per mail doorgegeven.

In september wordt het aanbod voor het volgende jaar gedeeld. Er wordt dan een voorkeursregeling toegepast voor de VBAG-ers tot 1 november.
Je kan je opgeven vanaf het moment dat je de informatie, over de georganiseerde dag(en), kunt lezen op deze website (soms eerder dan de nieuwsbrief).

(*)  Accreditatie: DE KERN boz organiseert bij- en nascholingsdagen; 1 dag = 2 dagdelen = 2 studiepunten