DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Henk Fransen – Psychosomatiek, … – DE KERN boz

Henk Fransen – Psychosomatiek, …

Henk Fransen – PSYCHOSOMATIEK,  DE EMOTIONEEL en GEESTELIJKE BETEKENIS VAN ORGANEN EN ZIEKTEN

Als je de laatste keer naar de ledenvergadering van de VBAG bent geweest heb je kennis gemaakt met Henk Fransen. Dan wil je hem beslist nog een keer ontmoeten!
Ken je hem niet, dan is het beslist de moeite waard om hem te ervaren als spreker, persoon … gewoon zijn hele manier van zijn.

Henk Fransen volgens www.despreker.nl/henk-fransen:

Henk Fransen is arts en deed 25 jaar onderzoek naar de zin en onzin van alternatieve geneeswijzen. In 2015 lanceerde hij ‘De zoektocht naar genezing’. De video’s hierover zijn op youtube meer dan 180.000 keer bekeken. In 2016 werd hij door de National Business Succes Awards bekroond als beste bedrijf in de alternatieve gezondheidsbranche, met name om zijn visie en zijn inspanningen om een medicijnloos ziekenhuis in Nederland te creëren.

De afgelopen jaren gaf Henk lezingen op internationale congressen over gezondheid en ziektepreventie. Daarnaast tientallen lezingen en Masterclasses voor beroepsverenigingen. Hij is een verfrissend intermezzo tussen noodzakelijke powerpointpresentaties of statistieken en weet met zijn eenvoud mensen in hun hart te raken.

Onderwerpen waar Henk over spreekt:

–  Gezondheid in organisaties
–  Stresspreventie en –management
–  Versterk je afweer
–  De geneeskunde van de toekomst

Henk Fransen schreef ‘Handboek Kanker – hoe je reguliere en alternatieve behandelingen optimaal kunt combineren’, het boek ‘Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus’ en ‘Bondgenoot – de autobiografie van een immuuncel’ waarin hij leken spelenderwijs leert over de afweerkracht van lichaam en geest. Henk Fransen werkte in het stervenstehuis van Moeder Teresa in India en reisde de hele wereld over om het dilemma ziekte en gezondheid beter te begrijpen.

Datum                  :     zaterdag 2 november 2019
Docent(en)           :     Henk Fransen
Min deelnemers   :     40
Max deelnemers  :     60-80
Prijs                      :     € 100,00

Opmerking:
Kijk ook eens op Henk zijn website www.henkfransen.nl
Het ligt in de bedoeling om Henk voor 2020, bij voldoende belangstelling, uit te nodigen voor een dag MBK-PsBK met als thema ‘VERSTERK HET GENEZEND VERMOGEN EN OMGAAN MET KANKER’.

Geaccrediteerd door de VBAG; vakinhoudelijk – 2 dagdelen = 2 studiepunten.