DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

HALLO – een binnenkomertje – DE KERN boz

HALLO – een binnenkomertje

12 oktober 2018

Laatst werd door mijn vriendin gevraagd waarom zij via Facebook alleen stukjes over de cursussen / workshops leest. Waarom niets over jezelf en jouw individuele behandelingen?

Oké … INDIVIDUELE BEHANDELINGEN.
Iedere klant komt binnen met (chronische) blokkades. Meestal lichamelijk. En met het bijbehorende verlangen om dit te willen laten verhelpen. Het eerste wat ik dan kan doen is naar jouw verhaal luisteren. Echter probeer ik je (snel) een spiegel voor te houden. Dit om bij de kern van je verhaal te komen.
Om blokkades in beeld te krijgen is onderzoek nodig. Hiervoor gebruik ik met name technieken uit de (biodynamische) osteopathie, geïntegreerde technieken (methode Frank de Bakker), Energetische Structurele Balans en familieopstellingen/systemische kaders. Blokkades worden in en naar een groter geheel verplaatst. Zo kan een knieklacht in relatie staan tot de bijnieren, een heupklacht in relatie tot bepaalde darmgedeeltes, een lage rugklacht met organen in het kleine bekken, een schouderklacht met de lever-gal, een polsklacht met de baarmoeder/prostaat, etcetera.
Soms is therapie, waarbij ik letterlijk handelingen verricht voldoende. Echter blijkt dat bij chronische blokkades er naar diepere onderlinge relaties gekeken moet worden. Welke stress hebben je bijnieren te verwerken? Wat maakt dat je diarree of obstipatie hebt (er letterlijk het sch… van krijgen of juist vasthouden van? Voor welke uitdagingen heeft het kleine bekken gestaan of staat deze nog? Wat valt er zo zwaar op de lever? Lukt het jou om je gal de spuien? En ga zo maar verder.
En uiteindelijk kan het met nog diepere lagen te maken hebben. Heb je maskers leren opzetten (meestal in de eerste 7 levensjaren) als overleving. En zo draag je mogelijk lasten van anderen.

Jij komt binnen met jouw verhaal … jij maakt jouw processen mee. En jouw blokkades zijn richtingaanwijzers … … …

Benieuwd naar wat jouw richtingaanwijzers duidelijk willen maken? Maak dan een afspraak … … … dan gaan we samen op weg.

www.dekernboz.nl; daar kan je terugvinden hoe je contact kan opnemen. En daar kan je ook extra informatie over de natuurgeneeskundige behandeling vinden/lezen.

ECHTER …

Goede vragen van mijn vriendin. Ook antwoorden die uitblijven. Een uitnodiging tot bezinning. Daarvoor is het nu juiste moment.

Dus hier het stuk op Facebook OVER MIJZELF … … … mijn ontwikkeling naar … … …

MIJN ONTWIKKELING NAAR … … …
Ik ben zoekende. Wil Facebook als instrument gebruiken om aandacht te vragen voor het bestaan van DE KERN boz. Een unieke plek om daadwerkelijk jouw (ware) KERN te ontdekken. Een plek waar je zoekend naar antwoorden mag zijn. Een plek waar je je ware zelf kan vinden en ervaren. Een plek waar je gewoonweg de verbinding met jouw KERN voelt.

De kracht in DE KERN boz is afhankelijk van mijn eigen processen die worden doorgemaakt, doorleefd en de wijze waarop zij een plaats krijgen. Ik kan als therapeute alleen dat geven wat in relatie staat tot mijn eigen ontwikkeling. En in deze ontwikkeling ben ik de afgelopen jaren, door een aantal wake-up calls, behoorlijk diep mogen gaan. Een uitnodiging om af te dalen tot die letterlijke bodem. Een uitnodiging om daar, verward door onmetelijke emoties, te blijven vertrouwen in het onvoorwaardelijke gevoel en weten ‘HET KOMT GOED’.

En ja, dan komen uiteindelijk de signalen  … … bepaalde woorden, artikelen, beelden, cursussen, muziek, ontmoetingen … … … die mijn hart zachtjes hebben geopend. Daar, op de bodem en in de modder, zaadjes achterlatend. Zaadjes met een enorme potentie.
Mijzelf vanuit die potentie voelen groeien en ervaren dat ik weer volledig mijn plek ga innemen. Ik de weg naar het licht alleen hoef te volgen … en ik daar weer in het licht kan gaan staan. Open mag en kan bloeien … zoals de lotusbloem. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

De afgelopen maanden hebben mij, door deze ontwikkeling, alleen doen richten op groepskracht die uitgaat van cursussen / workshops / meditaties. Groepskracht maakt dat je kan aansluiten op die energie. En ik dacht dat dit de weg was om het voor mij gemakkelijker te maken.
Alleen is denken een andere bron dan de weg volgen vanuit je hart.

De zaadjes, de groei en bloei, zetten mij aan tot een andere vormgeving. Mijn eigen inhoud is door de doorgemaakte en doorleefde processen veranderd. De plek die ik daardoor inneem vraagt om die andere vormgeving.

Deze andere vormgeving zal plaats gaan vinden in de vorm van cursussen / workshops.

EN … LET OP … … … ook via een natuurgeneeskundige behandeling … … …

Ben jij op zoek naar jouw potentie? Wil jij jouw Ware Zelf, jouw KERN vinden? Het verlangen naar thuiskomen, in het hier en nu, daadwerkelijk ervaren? Dan ben ik er voor jou.
Tijdens DE INDIVIDUELE BEHANDELING gaan we samen jouw thema’s duidelijk maken.
Ontdekken dat jouw lichamelijke klachten, jouw emoties of niet te stoppen gedachtes alleen blokkades zijn. Niet meer dan dat. Iets daar voorbij, in de diepte, ligt jouw potentie … jouw kracht.
Daar hoort letterlijk de vraag ‘Wat is er voor mij los te laten?’ bij. Een loslaten, iets laten, om bij jouw potentie  … jouw kracht te komen.
Soms is er even de daadwerkelijke therapie nodig om ruimte te maken. Ruimte waardoor energie vrijkomt om het proces van loslaten door te zetten.

Opent jouw hart bij het lezen van dit stuk? Heb jij thema’s (blokkades) waar je naar wilt kijken? Maak dan de stap om een afspraak te maken.

Op de website kan je terugvinden hoe je contact kan opnemen (www.dekernboz.nl).

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Deze wordt per email een keer of 4 per jaar verstuurd.

 

Wij staan open voor jouw reactie.