DE KERN boz

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Eddy Filius – GELAATKUNDE – DE KERN boz

Eddy Filius – GELAATKUNDE

Dit jaar heeft Eddy Filius een 1-daagse workshop Gelaatkunde gegeven. Dit was zo boeiend dat het nieuwsgierigheid en de uitnodiging oproept naar verdieping.
Dit is de reden waarom wij Eddy hebben uitgenodigd om de, door KTNO geaccrediteerde, 5-daagse cursus Gelaatkunde te komen geven in Bergen op Zoom.
Je hebt dus geen vooropleiding nodig – dus je kan zo deelnemen.

In deze 5 dagen leer je de fascinerende wereld van Gelaatkunde kennen.

Gelaatkunde of Psychognomie is een wetenschappelijke techniek om aan de uiterlijke kenmerken het innerlijke te herkennen. Het is een zeer praktische en toepasbare techniek, welke je inzicht geeft in de totale mens.

Na de 5-daagse cursus Gelaatkunde kun je een grondige analyse maken. Over bijvoorbeeld het unieke karakter van een persoon, de ideale lichaamshouding, de constitutie en de sterke en zwakkere punten ten aanzien van de gezondheid.
Je krijgt een vernieuwd inzicht van jezelf, partner, kinderen, cliënten en mensen in jouw omgeving. Heb je het juiste beroep, de juiste studierichting gekozen? Wat zijn je sterke en zwakke kanten? Hoe is het gesteld met de gezondheid van je organen?

Gelaatkunde spreekt niet over het gedrag van mensen, maar laat zien hoe bepaald gedrag ontstaat.

In de cursus wordt diep ingegaan op de gezondheid en het karakter van de mens. Je krijgt uitgebreide gedocumenteerde informatie van de Frenologie, Patho-Fysiognomie en Psychognomie.

De cursus per dag:
Dag 1: Geschiedenis, kiembladenleer, energieën, structuren en 1e fotoshoot.
Dag 2: Voorhoofd, ogen, profieltekening en analyse foto.
Dag 3: Neus, hartlijnen en en mond.
Dag 4: Haren, schedel, zijhoofd, achterhoofd, assen en 2e fotoshoot.
Dag 5: Oren, nek-hals, schouders en analyse fote

Voor uitgebreidere informatie per dag: www.face-balance-gelaatkunde.nl/extra-informatie-vijfdaagse-cursus-gelaatkunde

Datum                  :     zaterdag 19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april en 11 mei 2019.
Docent(en)           :     Eddy Filius
Min deelnemers   :     10
Max deelnemers  :     15-16
Prijs                      :     € 500,00 (€ 450,00 als je de 1-daagse workshop hebt gevolgd, georganiseerd door DE KERN boz)

Opmerking:
Er is bewust gekozen voor een kleine groep. Op deze manier krijg je de juiste hoeveelheid aandacht. Bij grote belangstelling kunnen we Eddy nog een keer voor in het najaar uitnodigen.
Accreditatie door KTNO – K7274; vakinhoudelijk – 10 dagdelen = maximaal 10 studiepunten (nieuwe regeling studiepunten 2019; het was maximaal 8 studiepunten); www.ktno.nl/opleider/balanshealing/scholing/gelaatkunde